Tulokset & Kokemukset

Rohkeasti
maailmalle!

”Kansainvälisille markkinoille pitää lähteä rohkeasti ja fokusoidusti, se pitää vain tehdä. KasvuCampilla meillä oli mahdollisuus irtaantua normaalista työympäristöstä ja miettiä tulevia suuntaviivoja suunnitelmallisesti." Pertti Aimonen, OptoFidelity Oy. Yritys on osallistunut Kasvucampille kahdesti, tavoitteenaan liiketoiminnan kasvu ja myynnin kehittäminen.

[unex_ce_button id="content_uof02z7qt,column_content_74m07onj9" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="14px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#e8145b" button_padding="6px 15px 6px 15px" button_border_width="3px" button_border_color="#e8145b" button_border_radius="3px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#232323" button_border_hover_color="#232323" button_link="http://www.kinno.fi/article/kasvucamp-2015-case-umacon-oy" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LUE KOKO TARINA[/ce_button]

Mukaan ulkopuolinen näkemys

"Tehokas ja yksilöllinen tapa auttaa yrityksiä kasvuun ja kansainvälistymiseen. Parasta on konkareiden ja osallistujien välinen keskustelu ja sen tuloksena sekä into että näkemys kehittää omaa liiketoimintaa." Vuorineuvos Kari Neilimo, joka on ollut alusta asti rakentamassa yhdessä yritysten kanssa KasvuCamp-konseptia. 

[unex_ce_button id="content_uof02z7qt,column_content_adorosb32" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="14px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#e8145b" button_padding="6px 15px 6px 15px" button_border_width="3px" button_border_color="#e8145b" button_border_radius="3px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#232323" button_border_hover_color="#232323" button_link="https://youtu.be/iQyjXCncHNI" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KATSO VIDEO[/ce_button]

Oletko valmis rakentamaan kanssamme sinun menestystarinaasi?

[unex_ce_button id="content_g1bjux929,column_content_xl71ze1uf" button_text_color="#e8145b" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 50px 15px 50px" button_border_width="3px" button_border_color="#e8145b" button_border_radius="3px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#e8145b" button_border_hover_color="transparent" button_link="http://kasvucamp.fi/hae-mukaan/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]HAE MUKAAN[/ce_button]

Ymmärrys on avain menestykseen

Osallistujat ymmärsivät kasvusta ja kansainvälistymisestä asioita, jotka ovat merkittävästi auttaneet ja nopeuttaneet kasvun ja kansainvälsitymisen suunnittelua ja käytännön toteutusta. Myös liiketoimintaosaaminen lisääntyi huomattavasti.

Aika ja paikka
pysähtyä

Omien mahdollisuuksien ja potentiaalin tarkastelu yhdistettynä työkaluihin ja asiantuntijaosaamiseen saivat osallistujat pysähtymään ja keskittymään aiheeseen. Kun avainhenkilöt osallistuvat leirille, päätökset voidaan tehdä paikan päällä ja toteutus voidaan aloittaa heti leirin jälkeen.

Konkretia ja innovatiivisuus

Kokemusten jakaminen ja erilaisten ajatusmaailmojen kohtaaminen ovat avain uusiin ajatuksiin ja innovaatioihin, erityisesti kun kaikki tapahtuu fasilitoidusti eri alojen edustajien kesken. Osallistavat menetelmät pakottivat toimimaan, suunnitelmat eivät jääneet vain puheen tasolle.

Rohkea visio

Osallistujat ymmärsivät omat yrityksensä vahvuudet, potentiaalin ja mahdollisuudet, ja pystyivät näin ollen asetaamaan realistisempia ja rohkeampia tavoitteita. Markkinana on koko maailma, ymmärrettiin, että myös suomalaisyritykset voivat ajatella isosti.

Strateginen kumppaniverkosto

Osallistujat löysivät KasvuCampin kautta uusia asiakkaita, liidejä ja potentiaalisia yhteistyökumppaneit aympäri maailmaa. Tämän lisäksi osallistujat oivalsivat strategisen verkostoitumisen merkityksen ja saivat työkaluja oman globaalin verkoston rakentamiseen.

Apua on saatavilla

Osallistujat ymmärsivät, että kaikkea ei voi eikä tarvitse tehdä itse. Konkarit ja asiantuntijat olivat leirillä suuressa roolissa, aina löytyy joku joka voi auttaa!

"

Onnistumisen avaimet ovat sinun käsissäsi

KasvuCampin tavoitteena on, että leirin jälkeen jokaisella yrityksellä on realistinen ymmärrys omista kasvun ja kansainvälistymisensä mahdollisuuksista sekä käsitys siitä mitkä ovat seuraavat askelmerkit ja toimenpiteet.

– Tule mukaan, KasvuCamp 2016

Kuinka pääsen mukaan KasvuCampille?

[unex_ce_button id="content_i4r8x1w23,column_content_xl71ze1uf" button_text_color="#e8145b" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 50px 15px 50px" button_border_width="3px" button_border_color="#e8145b" button_border_radius="3px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#e8145b" button_border_hover_color="transparent" button_link="http://www.kasvucamp.fi/hae-mukaan" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]LUE LISÄÄ[/ce_button]