BaseCamp alkuvaiheen yritykselle

Mikä on sinun tavoitteesi? Oletko valmis rakentamaan omaa menestystarinaasi? Haluatko lisätä oman yrityksesi menestymisen mahdollisuuksia ja rakentaa aitoa kasvua? BaseCamp-valmennus toteutetaan syksyllä 2017 yhteistyössä Ensimetrin ja Tampereen kauppakamarin kanssa.

camp_cover_tapahtuma_01camp_cover_tapahtuma_01

Yhdelle BaseCampille otetaan mukaan 6-10 yritystä ja jokaisesta osallistuvasta yrityksestä 1-3 osallistujaa. Jokaiselle yritykselle osoitetaan oma konkari sparramaan konkreettista suunnitelmaa valmennusohjelman aikana. 

[unex_ce_button id="content_i4r8x1w23,column_content_xl71ze1uf" button_text_color="#e8145b" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 50px 15px 50px" button_border_width="3px" button_border_color="#e8145b" button_border_radius="3px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#e8145b" button_border_hover_color="transparent" button_link="henna-riika.ruotsalainen@osaamo.com" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]HAE MUKAAN, OTA YHTEYTTÄ![/ce_button]

BaseCamp on kaksi kuukautta kestävä valmennusohjelma toimintansa alkutaipaleella oleville yrityksille, jotka kaipaavat kokeneiden ammattilaisten neuvoja ja osaamista yritystoiminnan onnistuneeseen starttiin ja kasvupolun suunnitteluun. Valmennuksen tavoitteena on lisätä valmiuksia yrittäjänä toimimiseen osallistujien tietoja, taitoja ja verkostoja lisäämällä. Ohjelma tarjoaa myös aitoja kontakteja paikallisiin ja kansainvälisiin asiantuntijoihin, asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

Ohjelma sisältää 5 lähipäivää, etä- ja skype-sparrauksia sekä koko ohjelman ajan käytössä olevan yrityskohtaisen mentorin. Muodostamme mukaan hakeneista yrityksistä 6-10 yrityksen tiimejä, jotka pystyvät tavoitteiden, osaamisen ja kiinnostuksen puitteissa mahdollisimman hyvin työskentelemään yhdessä valmennuskokonaisuuden ajan. 

Valmennuskonseptimme avulla olemme valmentaneet kasvuun ja kansainväliselle polulle jo yli 80 suomalaisyritystä. Asiantuntijamme ovat kukin oman alansa huippuosaajia, konkarimme ovat itse rakentaneet ja kansainvälistäneet liiketoimintoja. Lopputuloksena syntyy kokonaisuus, jonka puitteissa osallistujat pääsevät testaamaan oman bisnesideansa ja liiketoimintamallinsa vahvuuksia ja heikkouksia, tunnistamaan mahdollisuuksia sekä rakentamaan liiketoimintaa tukevaa verkostoa ja työstämään konkreettista toimintasuunnitelmaa yhdessä koko tiimin kanssa. Leirin jälkeen osallistujat ovat valmiita kehittämään tehokkaasti oman liiketoimintansa sekä kasvattamaan sitä hallitusti. Valmennuksessa hyödynnetään perinteisen valmennuksen lisäksi vertaisoppimista sekä lähi- ja etävalmennusta.

Asiantuntijoinamme  aiemmissa toteutuksissa ovat toimineet mm.

  • Karoliina Lehtonen / CEO / Booming Strategies & Marketing

  • Matti Ristimäki / Head of Public, Health, Wellfare, Education / Tieto Finland Oy

  • Jukka Heikkilä / Logotiimi Oy 

  • Raimo Mansikkaoja / Senior Vice President, Operations and ICT / Sentury Tire North America

  • Lassi Kettula ja Jussi Lampinen / Merilampi Oy

  • Antero Virtanen / Toimitusjohtaja ja HHJ-luennoitsija / Jesura Oy

  • Vesa Turkki / Attorney-at-Law, Partner / Eversheds Attorneys

  • Olli Nuutinen / Business Fellow / M-Files Corporation

  • Tekes, Finnvera, Nordea, Tampereen kauppakamari ja HHJ

ORIENTAATIO ennakkotehtävät 4 h 

ORIENTAATIO ENNAKKOTEHTÄVÄN MUODOSSA (etätehtävät 4 h)

Ennakko- ja etätehtävät
-Yritykset määrittelevät omat tavoitteensa ohjelmalle ja kasvulle
-Tuote: mikä on meidän tuote/ palvelu, jolla haemme kasvua?
- Kilpailuetu: Mitä teemme paremmin kuin muut? Missä on meidän potentiaali?
-Suunta: miksi kukaan ostaisi meidän tuotteen? Kuka on meidän asiakas? 
- Pitchausvalmennus verkossa
› Mahdollisuus toteuttaa yrityskohtaiseen ennakkosparraukseen

PITCH YOUR BUSINESS! Oman bisneksen pitchaus ja palaute.
Yhteistyössä Booming Strategies & Marketing

1. ja 2. VALMENNUSPÄIVÄ (lähipäivät 2 X 7,5 h)

CAMPDAY 1:

1. KASVUN STRATEGISET ASKELMERKIT
› Liiketoiminnan strateginen suunnittelu
› Kilpailuetu ja avainmenestystekijät

› Miten muodostamme ydinstrategian?
› Miten muodostamme avainmenestystekijät?
› Lean tuote- ja palvelukehitys


2. MYYNNIN JA ORGANISAATION RAKENTAMINEN
› Markkinat ja asiakkaat 
› Liiketoiminnan rakentaminen ja myynnin johtaminen
› Dream Teamin rakentaminen
› Strateginen partnerointi ja verkostot

 

CAMPDAY 2:

3. LIIKEIDEAN KIRKASTAMINEN
Uniikki asiakas-arvo ja brändi
Myynnin ja markkinoinnin merkitys
Työkaluja myynnin tueksi
Tartteeks tätä oikeesti myydä?

4. KÄYTÄNNÖN MYYNTIVALMENNUS
myynnin tekniikat
asiakashankintastrategia
asenteeet, arvot, uskomukset, pelot
› myyjän työkalupakki 

3. LÄHIPÄIVÄ 4h + 4h

CAMPDAY 3: (+etätehtävät 4h)

LIIKETOIMINNAN SUUNTA, OHJAUS JA MITTAAMINEN
› Liiketoiminnan arvon kasvattaminen ja menestyminen
› Riskien minimointi
› Verkostoituminen ja partnerit
› IPR and sopimukset
› Hallitustyöskentely (HHJ)
› Ohjelman opit ja oivallukset -> miten tästä eteenpäin?     


PITCH YOUR BUSINESS
Oman liikeidean ja toimintasuunnitelman pithaus. Reflektointi ja palautteet.

 

OMA MENTORI LIIKETOIMINNAN SUUNNITTELUN TUKENA

› Jokainen yritys saa avukseen kokeneen konkarin, jolla on kokemusta ja näkemystä aloittavan yrityksen tulevasta liiketoiminnasta ja sen haasteista. Konkari sparraa yritystä suunnitelmissa sekä antaa yrityksen käyttöön kokemuksensa lisäksi myös kontaktiverkostonsa. Konkarit osallistuvat ohjelmaan pro bono.

TESTATUT JA TEHOKKAAT VALMENUSMENETELMÄT JA ASIANTUNTIJAT

› Valmennuksen perustana toimii Tampereen kauppakamarin kehittämä KasvuCamp-konsepti, joka on rakennettu yhdessä kasvavien ja kansainvälistyvien yritysten sekä eri aihealueiden, toimialojen ja markkinoiden asiantuntijoiden kanssa. Jokainen valmennusohjelma on uniikki, sen sisältö ja asiantuntijat valitaan aina osallistujien haasteiden mukaan.
› Valmennuksessa käytetään teoriapohjaisia lyhyitä luentoja, case-esimerkkejä, osallistavia menetelmiä, fasilitoitua työskentelyä, etä- ja verkko-opetusta ja tehtäviä sekä mentorointia.

Haluatko lisätä oman yrityksesi menestymisen mahdollisuuksia?

Ohjelman toteutuksesta, valmennuksen sisällöstä ja fasilitoinnista vastaa Henna-Riika Ruotsalainen Toteutustoimisto Osaamo Oy:sta. Mikäli olet valmis varmistamaan oman yrityksesi menestyksen ja rakentamaan kanssamme suuntaviivat sinun menestystarinallesi, ota yhteyttä. Tästä voit lukea lisää aiemmin toteutettujen KasvuCampin tuloksista.

Henna-Riika Ruotsalainen
henna-riika.ruotsalainen@osaamo.com
+358 50 599 3787

[unex_ce_button id="content_szdieh529,column_content_xl71ze1uf" button_text_color="#e8145b" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 50px 15px 50px" button_border_width="3px" button_border_color="#e8145b" button_border_radius="3px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#e8145b" button_border_hover_color="transparent" button_link="hae-mukaan" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]‹‹ TAKAISIN[/ce_button]